(中文) 倬悦茶室

(中文) 倬悦茶室

Name of the project: Zhuo Yue Teahouse

Location of the project: Beijing

Project size: 250㎡

Project time: 2018.8-2018.10

The owner wanted a private place to entertain the distinguished guests, so he had Ni Yue Teahouse. Tea house is located in an art park in Beijing. It has a strong cultural flavor. The small courtyard enjoys quiet in the downtown area.

With this quiet, there is a small conceptual design concepts hidden in the wild.

The design of teahouses is often Chinese nostalgia, imitating the Eight Immortals Table and Taishi Chair in Ming and Qing Dynasties. Designers in order to break through the normal, introducing Japanese simple style, using materials and lighting to make facades into paintings, with dry landscapes in the interior, to achieve an elegant and interesting landscape painting.